I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
2 dl Arla Köket® grönsaksyoghurt gul tomat & schalottenlök. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g lammentrecote 3- 4 kvistar färsk rosmarin 1½ tsk salt ½ tsk svartpeppar 50 g Arla® Svenskt Smör 500 g färsk grön sparris 1 stor vitlöksklyfta 2 dl Arla Köket® grönsaksyoghurt gul tomat & schalottenlök
Lägg på en gucka, rulla ihop & binder upp. Egentligen ska det va fänkål i fläskrullen men jag fegade & gör istället en sallad på färsk fänkål, rödlök & citron vinegrette
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.