Fräsch ochmildi smaken, med en doft av eukalyptus och mynta, god till både kött ochfiskrätter. Den anses vara världens godaste svartpeppar och odlas iKampotregioneni Kambodja
Stek köttet i smör tillsammansmed salt och peppar. Servera med kokt potatis eller potatismos. Att laga den ilergrytanblir så gott och mört tycker jag, men vill man går det lika bra i en gryta på spisen också
Lägg sedan ner kycklingeni en lergrytatillsammansmed purjolök, morötter ochchampinjoner. Vill man ha sås istället för buljongen så red av medliteMaizena
Lägg bullarna ilergryta (som fått liggai blöt) efter hand. Låt smeten stå och dra sig en stund medan du pysslar och värmer på smör i ett stekjärn, gör jättestora köttbullar och platta till, stek på båda sidortills fått färg
Den där lergrytan är alla tiders för dagar/kvällar när det intefinns så mycket tid för finliri köket, ner medingrediensernai den blötlagda grytan och skjuts inmed den i ugnen
Eller kan du prova på att steka spjällen ilergryta. Servera med kokt potatis som du kan mosa i den underbara såsen och fräscha grönsaker gör detta till en höjdarmiddag
Jag lagade steken ilergrytavilket jag tycker blir både gott ochsmidigt då den sköter sig själv. Pressa potatisenoch palsternackan ipotatispressoch blandas medcitron salt peppar smör och den stekta purjon
Lägg ner köttet i en lergryta eller liknande som tål ugnsvärme(med lock). Dom blev fantastiskt möra, föll sönder av bara ett litet lätt tryck med gaffeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.