Fläskkarré Bulgogi, eldkött med Tosa joyu
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 17 år Ni får själva räkna ut hur ung jag är
  • (Dwaeji) Bulgogi – recept 4 personer 800 g fläskkarré i bitar som sedan träs på spett
  • 1 hel vitlök (pressad)
  • 1,5 dl finhackad purjolök
  • 1 msk grovmalen svartpeppar
  • 1 dl japansk soya av god kvalité
  • 2 msk strösocker
  • 3 msk sesamolja
  • Tosa Joyu – recept
  • 125 ml sake
  • 60 ml mirin
  • 500 ml japansk soja
  • 1 ark kombu (sjögräs, ca 15x15cm )
  • 3 g bonitoflarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.