Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Smörstekta champinjoner med kraftig vitlökssmak och en touch av persilja. Häromkvällen såg jag att jag hade en del färska champinjoner i kylen som behövde användas, och eftersom att jag inte tycker om att slänga mat så bestämde jag mig för att experimentera lite med dessa
Jag lagade pasta med champinjoner, vitlök ochpersiljaoch serverade kycklingben till den. Fräs vitlöken och champinjonerna i smör och krydda med salt och pepparn
Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Den här linsgrytan, med champinjoner, senap och syltlök, smakade riktigt bra. Vi käkade den tillsammans med färska grönsaker, vanligt kokt ris och en klick vinbärsgelé
ca 2 msk hackad persilja, färsk eller fryst. Täck den och ställ den i kylen i minst 30 minuter innan servering. ca 2 msk hackad persilja, färsk eller fryst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.