Om ni väljer att göra degen i matberedare så väntar ni bara med att tillsätta mandeln till efterråt. De här skorporna blev helt perfekt spröda och riktigt goda
Krydda dem med five peppers kryddan. Skär paprikan i mindre bitar och låt den koka med ett tag. Täck filèerna med såsen och lägg över o tryck ner svampen lite
Vad gör man med hoisinsås. Stek köttet på medelstark värme, några minuter på varje sida. Stek under tiden riset tillsammans med wokgrönsakerna i en wok eller stekpanna
Lägg detta tillsammans med de soltorkade tomaterna i en skål och mixa väl. Peston kan förvaras ett tag i kylskåp men se till så att du häller på lite olja på toppen så att peston är helt täckt med olja
Här är recept på Helstekt fläskfilé fylld med salami, parmesan, basilika och italienska kryddor. Den bliev mycket god och saftig med smakfull fyllning av salami, parmesan och basilika
Då tycker jag man skall lyssna på vad kroppen säger och pausa lite med kakor och mustiga smaker, stick emellan med lite annat för att sedan hinna med mer av det mustiga
Lägg i ugnsform och blanda med olivolja, salt & peppar och finhackad rosmarin. Mattias är tveksam om man kan ha en kategori som heter till exempel Italienskt (många recept med mat från andra länder är ju väldigt försvenskade), men det här är ju faktiskt tillagat i det landet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.