Det här är seglivat som bara den, och helt ärligt det värsta jag varit med om i sjukdomsväg hittils. En gryta där både fläskfilé, champinjoner, bacon och potatis får samsas, allt-i-ett
Fläskfilégryta ville han helst ha, så, så fick det bli. Krydda med salt och svartpeppar. Vispa ur stekpannan med lite av grädden så alla smaker kommer med
Dela sedan på bladen och blanda medchampinjonernaoch dressingen. Vätskan som släppts från revbenen under dagen blandas med brun farin, lökpulver och ingefära
Igår fyllde maken år, och då smörade jag lite extra, och bjöd honom på hans älsklingsrätt, en smakrik gryta med fläskfilé, kronärtskockor, champinjoner, paprika i olika färger och blå- eller grönmögelost
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.