Det var minst sagt härligt att ta helg i fredags efter en vecka med sprängande huvudvärk & halsont. Dock verkar jag ha smittat lilla skrutt - så vi får se om det här blir en vecka med vabb
Ädel sås till medaljonger. Du kanske tänkt på att jag då och då skriver att jag ätit middag med G. Har nämligen flera vänner med samma initial, som också delar mitt stora intresse för god mat
Smördegsinbakad fläskfilé med kantareller, kantarellsås och potatispuré smaksatt med basilika. Jag helstekte fläskfilén, kryddade med pepparmix och salt
Servera med klyftpotatis, sallad och en god kall sås. 1 st ägg att pensla med. Pensla med vispat ägg och gratinera ca 20-30 minuter i 225 grader. 1 st ägg att pensla med
Pepprig fläskfilégryta på ytterfilé. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.