Dela svampen i kvartar, stek, salta o peppra. Jag behövde inte krydda den nå extra utan det räckte med köttets salt o peppar, baconetmed sin sälta och den goda vitlöksosten
Fläskfilégratängmed rödvin, svamp och parmesan. Receptet kommer från Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos kokbok "Buffé - Pajer, plock och smak av Medelhavet"
Busenkel och god ”bjudgratäng” med fläskfilé och sabal oelek. Den här gången såg jag till att fylla muffinsformen ordentligt med potatis (potatisen säckar ihop sig under tillagningen och för att få en vacker ros – då gäller det att formen är rejält fylld)
Vi lagade en supergod fläskfilégratängmedbacon och ädelost. Jo då, efter att ha gjort uppskattningsvis en halv hemtenta och rättat en hel klass med bokrecensioner fick jag en härligt lugn kväll med middag och tv igår
Trött som jag var, blev lördagskvällen en lugn kväll hemma i soffan och middagen blev en enkel rätt bestående av en fläskfilégratängmedbacon, ugnsrostad sötpotatis och en stor sallad
Den här kycklinggratängen är en krämig typ och den är en smula inspirerad av en av våra favoriträtter när det gäller snabblagat, pastasås medbacon och svamp i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.