Fläskfilégratäng med paprika & bacon
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 600 g fläskfilé
  • 1 purjolök 1 röd paprika
  • 1-2 pkt bacon
  • 2 tsk curry
  • salt
  • smör
  • 600 g fläskfilé (9 SP)
  • 1 purjolök 1 röd paprika
  • 1 pkt kycklingbacon (3 SP)
  • 2 tsk curry
  • salt
  • smör
  • Sås
  • 100 g cantadou mjukost vitlök el. paprika/chili (15 SP)
  • 2 dl matlagningsgrädde 15% (16 SP)
  • 2 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • Totalt blir det 11 SP/port. Lägg till SP för tillbehör och ev för det matfett du steker köttet i.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.