Har en hel del recept som kommer att dyka upp här men idag börjar vi med en supersmarrig kycklinggratäng som man faktiskt kan förbereda redan dagen innan och bara stoppa in i ugnen när magarna börjar kurra
Vad tror ni om paprika, broccoli, kronärtskockor och/eller sparris. Jag behövde inte krydda den nå extra utan det räckte med köttets salt o peppar, baconetmed sin sälta och den goda vitlöksosten
Vi lagade en supergod fläskfilégratängmedbacon och ädelost. Jo då, efter att ha gjort uppskattningsvis en halv hemtenta och rättat en hel klass med bokrecensioner fick jag en härligt lugn kväll med middag och tv igår
Bilderna till det här receptet visar en variant med pepparsalami och paprika men i min senaste version av den här gratängen lade jag till broccolibuketter och gul lök
Lite extra god lördagsmat, något sött efteråt och mousserande i glasen hör till och till deltävling ett blev det en fläskfilégratängmed tomater, färska champinjoner och bacon som vi åt med tagliatelle och en massa sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.