Mycket känns bara urk just nu och jag vill bara dra täcket över huvudet och isolera mig. =´( Längtar nu efter positiva och glada händelser och nyheter, nåt härligt att se fram emot
Fläskfilégratängmed rödvin, svamp och parmesan. Receptet kommer från Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos kokbok "Buffé - Pajer, plock och smak av Medelhavet"
Servera medpotatismosoch eventuellt mer av bostongurkan. Det går nog till ochmed att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
En fräsch grönsallad med plocksallad från balkongen, tomater, gurka och sharlottenlök. Denna marinad kan man ju smaksätta hur man vill med t ex honung, citron eller annat men precis så som jag gjorde blev väldans bra
Gratänger med fläskytterfilé är perfekt vardagsmat och den här varianten är kryddad med bl. Det man kan tänka på är att inte salta den lika mycket som fläskfilé eftersom den ofta är insprutad/marinerad med saltlösning
Till middag provade jag ett nytt recept på fläskfilégratäng,supergott. Iallafall, vi har haft en bra dag trots allt, hunnit med megamys som jag skriver om imorgon, och fix i huset som sagt
Vi lagade en supergod fläskfilégratängmed bacon och ädelost. Jo då, efter att ha gjort uppskattningsvis en halv hemtenta och rättat en hel klass med bokrecensioner fick jag en härligt lugn kväll med middag och tv igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.