Fläskfilégratäng
H:ssons skafferi
H:ssons skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 min Cook time
  • 30 min Total tid
  • 1 timme Portioner
  • 600-700 g fläskfilé
  • 1 st purjolök
  • 300-400 g färska champinjoner
  • 3 dl grädde eller matlagningsgrädde Citronpeppar, efter smak
  • 2 msk vetemjöl
  • 50 g smör
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1-2 msk koncentrerad kalvfond
  • 1 dl fylligt rött vin
  • 250 g röda körsbärstomater grovt riven parmesanost salt och grovmalen svartpeppar smör till stekningen
  • 200 grader Putsa köttet, skär det i medaljonger och lägg dem på en tallrik

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.