Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda. börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda)
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Blanda surdegen med resten avingredienserna. grön pesto. flingsalt och svartpeppar. hyvlad parmesanost. degen behöver inte knådas utan barablandas ordentligt • Låt vila cirka 45 minuter • Ta upp degenpå ett mjölat bakbord och dela den i 4 bitar • Forma varjedegbit till en boll genom att vända degens kanter in motmitten • Lägg degen att jäsa på en bricka eller en skärbrädaoch täck med plastfolie • Häll en droppe olivolja på var ochen av degbollarna så går det lätt att dra av plasten senare •Låt jäsa 1 timme i rumstemperatur eller 8–24 timmar i kylskåp• Sätt ugnen på högsta värme, förbered fyllningen och bakaut en pizza i taget. Riv mozzarellan i bitar och fördela över pizzan •Klicka på pestooch kapris • Baka av pizzan tills den fått finfärg, 5–10 minuter • Ta ut och lägg på rucola, hyvla över rikligtmedparmesan, ringla över olja och avsluta med salt ochpeppar
Här är recept på Helstekt fläskfilé fylld med salami, parmesan, basilika och italienska kryddor. Vi åt fläskfilénmed smörstekta portabello och dragonmajonnäs
Fläskfilémedpestooch vitlök. Tag en stycken fläskfilé eller fläskytterfilé modell större (som verkar vara samma sak, bara pumpad med vatten och ett gäng tillsatser) och putsa den fri från hinnor och senor
God kötträtt med oxfile med en super god fyllning medpestoochparmesan som blir en riktig lyxrätt. Rör ut creme fraiche med grädde, fördela över potatisen i formarna och toppa med lite parmesan
Blanda ordentligt och smaka av med havssalt. Mitt bidrag till vår MBT förra veckan var ett gäng pesto- ochparmesandressade stora vita bönor som blev otroligt goda om jag får säga det själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.