Fläskfilé med ansjovissmör
Mat-adoran
Mat-adoran
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600 g benfri fläskytterfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  •  
  • Ansjovissmör
  • 125 g smör eller margarin
  • 75 g ansjovis
  • 1 klyfta finhackad rödlök
  • 3 msk finhackade inlagda rödbetor
  • 1 msk rödbetsspad
  • 1 krm peppar
  • 1 krm salt
  •  
  • Rostad potatis
  • 1 kg färskpotatis
  • 2 msk olja
  • 1 knippa färsk timjan eller 1 tsk torkad
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  •  
  • Marinad
  • 3/4 dl rapsolja
  • 2 msk soya
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 msk balsamvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.