Bryn köttskivorna i matfettet, krydda med salt och peppar. Skala och finhacka löken. Servera fläskfilénmed ädelostsås, päron, valnötter och klyftpotatis
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skala 1 gul lök och 1 stor vitlöksklyfta och hacka i bitar. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransk senap i en gryta
persilja Servera med. salt och peppar. 600 g fläskfilé 3 msk smör 1 1 1 salt och peppar 1 st äpple 1 st gul lök 2 dl vatten 2 dl grädde 2 msk kalvfond 1 msk soja 1 msk torkad grönpeppar 1 msk konjak 1 msk majsredning Maizena Garnera med
stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Varmrätten var av buffétyp och dels så fanns det korv och hamburgare från Waitrose, men också hemmamarinerade kycklingben, i en variant på denna marinad, och marinerad fläskfilémedaljongermed citron, timjan, rosmarin och lite honung
Smaka av med salt och peppar. Skiva och bryn köttet i smör till fin färg. Servera fläskfilegratängen med ugnsstekta potatisklyftor, gröna bönor och paprikastrimlor
Krydda medsaltoch peppar. Blanda deti en skål tillsammans med citronskal. havssalt & färskmalen peppar. Skala vitlöksklyftorna, plocka bladenfrån rosmarin och timjan och hacka allt
Dagens recept kommer från kokboken Gott & Lätt med recept på mat med låg fetthalt och få kalorier. Nu efter all julmat är det gott med lite lättare mat
Krydda med salt och peppar. Putsa filén och skär den i centimetertjocka skivor. Skala och skiva löken. Fräs lök, pressad vitlök och curry i lite matfett i en gryta tills löken är mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.