Servera fläskfilénisin sås och servera med de rostade rotfrukterna. Så här gör du Skär potatis och lök i klyftor, palsternacka och morot i långa, knubbiga stavar
Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Potatis. Skölj gourmetpotatis eller delikatesspotatisi ett durkslag och lägg i en ugnsform
Fläskfilé med senapssås är klart att servera med pressad potatis och grönsaker. Strimlaknipp- eller salladslöksblast och spara att ha tillgarnering av fläskfilén
Fläskfilé med dragon- och senapssås med ugnsbakade grönsaker. Fläskfilé. Postat i Allmänt, Mat/Bak. Låt fläskfilén vara kvar isin sås och servera tillsammans med grönsakerna
Har 'tröttnat' på mina smaklökar, känns som jag bara kryddar och smaksätter på samma sätt. så jag behövde ett recept att följa för att 'tvinga' migtill nya smaker
Skär köttet iskivor. Skala och hacka löken och vitlöken (gula löken brukar jag skära i tunna ringar). Vispaihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta, låt koka upp under vispning
Skär köttet iskivor. Bryn köttet i olja i en stekpanna. Skala och hacka löken och vitlöken. Vispaihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Marinad. Honey Chipotle sauce (köps på IcaMaxivid oljor och marinader). Tid ca 40 min / 2 pers. / Ugn ca 225 graderIngredienser. 400 gr fläskytterfilé / fläskfilé5 st potatisar2 salladlökar1/2 gul paprika1 näve timjan8coctailtomaterMarinad. 0,5 dl olivoljasalt o peppar2 vitlöksklyftorHoneyChipotle sauce (köps på IcaMaxivid oljor och marinader)0,5 dlSås. 2 dl gräddfil1,5 msk dijonsenapsalt o blandpeppar (svart, vit, rosé och grön)Skiva köttet i tunna strimlorBlandamarinaden. olivolja, chipotle saucen, pressade vitlöksklyftor, salt o pepparRör om köttet imarinaden så det blandas väl och låt vilai ca 30 minTvättapotatisennogaSkiva den i ca 3-4 mm tunna skivor med skalet påBörja stek på hög värme i stekpanna så ytorna får fin färgSe till att de inte bränns och att alla potatisytorna får fin färgSänk värmen till medelLåt det småsteka, men håll hela tiden koll på att det inte bränns vidistekpannanStrimlapaprikanifinastrimlorDelacoctailtomaterna på mittenHacka upp salladslökenBlanda gräddfilen med senapen och smaka av med salt o pepparBryn köttet i en annan stekpanna så det får fin färgStäll ini ugnen i ca 10 minMixa alla grönsaker och ringlaolivolja över, blanda itimjan och rör omLägg upp potatisen (känn efter att den är genom stekt först) på en tallrikHäll upp såsen iportionsskålarLägg upp salladmixenTa ut köttet från ugnen och lägg upp på tallrikenKLART. Kock à la MariaMii Bergman 400 gr fläskytterfilé. 5 st potatisar. 1/2 gul paprika. 1 näve timjan. 8 coctailtomater. 2 vitlöksklyftor
Skär köttet iskivor. Skala och hacka löken och vitlöken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Vispaihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Skär köttet iskivor. Skala och hacka löken och vitlöken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Vispaihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.