Stek sedan fläskfilén på båda sidor och lägg över grönsaker och bacon. Fläskfilébaconbus, 4 pers. 600 g fläskfilé, i 2-3 cm tjocka skivor250 g cocktailtomater, halverade250 g champinjoner, skivade1 pkt bacon, strimlat (jag tog lufttorkad skinka 100 g)1 msk vetemjöl1 dl vatten2 dl crème frache2 msk sötstark senap1-2 vitlöksklyfta, pressad1 msk kalvfond2 dl riven ostSätt ugnen på 225°. 600 g fläskfilé
Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé 3 tomater 1 pkt bacon 1 stor burk champinjoner 2,5 dl grädde 2 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta Kalvfond Riven ostBryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Dubbelmarinerad fläskfilé . Till huvudrätt så serverade vi dubbelmarinerad fläskfilé med potatis- och jordärtskocksgratäng och en haricot vert sallad till
Jag hade redan bestämt mig för fläskfilé då vi hade diskuterat detta på jobbet. Diskussionerna handlade om att fläskfilé inte riktigt faller på läppen då denna del oftast är ganska torr och inte smakar så mycket och hur man skulle göra för att denna omtalade grisdel skulle kunna tillagas på ett bättre sätt
Servera med stekt fläskfilé och klyftpotatis/ris/sallad. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Med få ingredienser så måste det här vara en av de godaste såser som en människa kan knåpa ihop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.