Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ni blandar helt enkelt mangochutneymed röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Salta lätt och krydda med kycklingkrydda. Tina upp och rensa dem. Servera med ris och sallad. Lägg dem i en smord ugnsform och lägg en smörklick ovanpå varje file
MangoChutneyoch Västerbottenost, visst låter det lite konstigt. Vi åt det till förrätt i helgen hos Louise och Calle, och jag kommer absolut att göra det fler gånger
Supergott med det söta i mangochutneynoch det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra. Vispa ihop kokosmjölken (men ta inte all vätskan, utan bara ett par msk), grädden, mangochutneyoch sambal oelek och smaka av
Lägg i de grönsaker du har hemma, smaka av såsen och servera med valfritt tillbehör. Januari är för många en tight månad och man ser till extrapriser, storpack och annat i mataffären som passar en tunn plånbok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.