Knaperstek fläsket. Smaksätt eventuellt löksåsenmed lite av det smälta fettet från stekningen. Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost
Stek fläsket i smör i stekpanna så det får en fin krispig yta. Värmmjölk och grädde i en kastrull. Skala och strimla lök och lägg den i en kastrull medsmör i
Under min uppväckt fick jag ofta fläskmedlöksås till middag och jag har alltid tyckt att det är jättegott men jag har inte ätit det sedan jag slutade äta potatis
Stek fläsket i smör i stekpanna så det får en fin krispig yta. Värmmjölk och grädde i en kastrull. Skala och strimla lök och lägg den i en kastrull medsmör i
Stek fläsket i smör i stekpanna så det får en fin krispig yta. Värmmjölken och grädden i en kastrull. Skala och strimla löken och lägg den i en kastrull medsmör i
1 kg färskpotatisar, små salt 700 g stekfläsk, svenskt och rimmat 3 gula lökar smör, till stekning 3 dl vispgrädde 3 dl mjölk 2 mskmajsstärkelse 3 krm salt 3 krm vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.