Julvädret lyser med sin frånvaro så vi kompenserade genom att tjuvstarta med julmaten idag. Gratinerad kålrot (recept HÄR), kokt brysselkål, frukt- och nötbröd (recept dyker kanske upp här i bloggen längre fram) och dagens experiment
Årets tredje och fjärde tårta. Publicerat 2016-03-21 18. 14. 12 i. Tårtor. I lördags firade vi stora S 16-årsdag, och då bjöd vi bland annat på två tårtor
Lägg på den andra botten och fyll med hallonkompott och hallonmousse, lägg på den tredje botten och lite hallonkompott och vit chokladmousse och till sist den fjärde bottnen
Avsluta med det fjärde brödet som lock. NOM, NOM, NOM. Var sugen på något riktigt gott till middag idag och den här smörgåstårtan var precis vad jag behövde
Lägg den fjärde Hönökakan på toppen av tårtan och täck den med halva körsbärstomater och riven ost. Den här rätten gjorde jag för första gången nu i helgen, men det känns redan som att det kan bli en klassiker i Bakbokmat-hemmet
På fjärde plats hittar man det enklaste och nog den billigaste efterrätten man kan göra. Det är ju roligt att blicka tillbaka på 2016 och då inte bara på alla fina minnen men också på vad ni har tyckt om här på bloggen
8 stora skivor lövbiff100-150 ädelost4 färska fikon, i kvartar3 dl grädde1 dl vatten2 msk kalvfondlite soya och svartpepparpersiljaLägg en bit ädelost och en fjärde dels fikon på varje lövbiff, rulla ihop och fäst med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.