Fisksoppa som i Frankrike
Carpe Diem
Carpe Diem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 matskedar olivolja
  • 1 stor gu lök, skalad och skuren i tunna skivor
  • 2 selleristjälkar skura i skivor
  • 6 vitlöksklyftor som du skalat och pressat
  • 2 lagerblad
  • 3 dl vitt torrt vin
  • 2 matskedar tomatpuré
  • 3 nypor saffran
  • 3 dl fiskfond (koncentrerad fond + 4 delar vatten)
  • 3 dl hummerfond
  • 3 dl grönsaksfond
  • 1 dl apelsinjuice
  • 1 apelsin skuret i smala stavar
  • 1 fänkålsrot som du skalat och skurit till centimeterstora tärningar
  • 2 stora morrötter skalade och skurna till tjocka mynt
  • 1 burk krossade tomater
  • salt och peppar efter smak
  • 7 hg fiskfilé efter ditt val, helst två sorter och med fast kött
  • 3 hg skalade räkor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.