Fisksoppa med saffranskräm
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 fänkål
  • 2 morötter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 potatisar
  • 1 burk krossade tomater
  • 8 dl fiskbuljong (vatten + tärning)
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk timjan
  • 1/2 ark saffran
  • 1 dl mellangrädde
  • 150 g torskfilé
  • 300 g räkor med skal
  • 150 g laxfilé
  • 1/2 ask kräftstjärtar i lag
  • salt och peppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1/2 ark saffran
  • 1 dl nyriven parmesanost
  • salt, kajennpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.