Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Potatisen får inte bli överkokt, utan ska bli med något tuggmotstånd. Den kommer från min finska farmor, och min mamma fick lära sig den och lagade den i alla år
Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men den rätt jag saknade mest var Fiskpudding. Jag är i vanliga fall inte så värst förtjust i det men maten som bjöds på förskolan var god och jag började uppskatta den mer och mer
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Du kommer älska den. Rödlök och dill tar du så mycket du själv gillar och löjrom också såklart
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Inte bara god utan även vacker. Det är gröna drinkar, Kombucha, Golden milk, Matcha-te etc. Nu är Switchel den trendiga hälsodrycken alla kommer prata om
Jag lagade den här lasagnen, då för hundra år sedan när tidningen var ny. Jag tyckte den var underbart god, rev ut receptet ur tidningen, lade det i min hög och glömde sen bort det
Sist vi ställde in grytan i ugnen så var den laddad med ingredienserna till en italiensk klassiker, Osso Buco, fast med fläskkotletter istället för kalvlägg
Må så vara, men nu är det dags att den blir lika vanligt förekommande här i hemmet. Det finns tydligen hundratals olika versioner av denna fermenterade anrättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.