Gjorde hemlagade fiskpinnarmedremouladsås i helgen som gick. Till fiskpinnar gör man en sk dubbelpanering, dvs man vänder först fisken i vetemjöl som kryddats med salt och peppar, sedan vänder man den i ägg och sist i ströbröd
Men nu, till receptet på helt vanliga jättegoda fiskpinnar och remouladsåsmed curry. Dessutom får ju fisken en härlig, krispig yta vilket är den absoluta fördelen medfiskpinnar, om du frågar mig
Lätt mat att snabbt fixa iordning såna dagar man inte är så sugen på att va en mästerkock i köket. Men remouladsåsen är hemmagjord och supergod och lätt att fixa iordning,, smakar lite som remouladsåsen man fick i skolan till dom där goda panerade fiskarna
Servera till nystekta fiskpinnarmed kokt, pressad potatis, gräslök, limklyfta och sallad. Vänd skivorna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg och till sist i ströbröd blandat med lite salt och vitpeppar
Lägg allt i en skål och mixa med stavmixern till det är lite halv grovt blandat. Varje gång jag ser remouladsås så tänker jag på första gången jag gjorde det
Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Jag gillar att man kan variera den lite från gång till gång med de råvaror som är i säsong. Detta är en dessert som man snabb slänger ihop om man får oväntat besök
Klä en liten långpanna med bakplåtspapper och häll i smeten och platta till den med fuktiga händer. Detta goda bröd hittade jag på bloggen Lesscarbs denna tjejen har så mycket bra recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.