45 Serves
4 Save Recipe Print Ingredients 2 filébitar torskrygg 2 filébitar lax utan skinn
2,5 - 3 dl
cremè fraiche 2 dl skalade räkor 1 pkt fetaost 1 dl tunt skivad purjolök ca 1 tsk citronpeppar ev lite finhackad chili
peppar
½ tsk
salt
1 citron
eller lime
i mindre bitar
4-5 min
Häll i creme fraiche och låt fisken puttra i den i några minuter till. Häll i purjolök, feta ost skuren i mindre bitar och till sist räkorna, rör försiktigt, och låt allt bli genomvarmt, smaka av med ev mer salt och peppar, pressa gärna över lite citron innan servering.
GUL FISKGRYTAMED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrik fiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt att bjuda vännerna på
Idag blev det fiskgrytamed god sälta. Tisdag, då var det dags med fisk igen. Vad ni väljer för fisk är upp till er smak, samt om man har räkor i eller ej är det samma
Toppa grytan med tärnad avokado. Rör i räkor, sockerärter och risonin. 1 dl Räkor i Lake. Koka risonin enligt anvisning på förpackningen och ställ åt sidan när den är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.