Servera fiskgrytan tillsammans med kokt potatis och exempelvis lätt förvällda bönor. En krämig fiskgryta som får smak av apelsin ochcurryoch som man helt enkelt bara vill ha mer av
4 600 g alaska pollock 900 g potatis 250 g broccoli 2 dl vispgrädde 2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning eller motsvarande mängd fond 1 msk curry 1 msk maizena majsstärkelse salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Medans den blir varm kan du. skala och skiva morötterna. Värm upp kokosmjölken en kastrull eller gryta. Kan tänka mig att det skulle vara gott med zucchinin, purjolök, blomkål eller kanske brysselkål
Vispa ner kokosmjölken lite i taget. Lägg i currypastan så den får fräsa med vitlöken. Strö över basilikan och koriandern och servera med limeklyftor och osaltat jasminris
Servera grytan med ris och lite koriander. Smaka av med salt. Tillsätt kokosmjölkenoch värm. Rör ner lök, vitlök, ingefära och chili och fräs ytterligare ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.