GUL FISKGRYTA MED LAX, TORSK OCH RÄKOR. En jättegod och smakrikfiskgryta fick bli helgens middag. Grytan blir matig och mättande med lax, torsk och räkor och passar perfekt attbjudavännerna på
Fick till och med Cicci attsmaka en mussla. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, och av nån anledning kom jag på att det vardagsattgöra den igen
Skalaräkorna. Fräs rödlök, tunt skivad fänkål och paprika i mindre bitar i smör. Lägg i halvtinad fisk och haricots verts och rör om försiktigt om, låt det puttrasammanytterligare i någon minut till fisken är knapptklar
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Skala och hacka löken. Tinafisktärningarna lätt. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfetttillsammans med pressad vitlök och curry utanatt det får färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.