Fiskgratäng
Gourmetkväll med Westlin & Co
Gourmetkväll med Westlin & Co
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400-600 g djupfryst torskfilé
  • 2 krm salt
  • 1-2 tsk knorr fiskkrydda
  • 500 g kokt potatis
  • 1 dl mjölk
  • 1 st äggula
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 3 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 1,5 dl vatten
  • ½ fiskbuljongtärning
  • 4 msk matlagningsgrädde
  • 2 st äggulor
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.