Fiskfärsbiffar med potatismos och fräst spenat
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g laxfilé, skinnfri
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald
  • 1 msk potatismjöl
  • 5 cm purjolök
  • 1 msk dill, hackad
  • 1/2 dl minifraiche
  • 2 tsk matfett
  • 6 potatisar, mjölig sort
  • 2 tsk matfett
  • 1 dl mjölk
  • salt, vitpeppar
  • 100 g bladspenat, fryst i portionsbitar och tinad
  • 1 tsk matfett
  • salt, svartpeppar
  • 1/2 dl pinjenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.