Igår gjorde jag fiskfärsbiffar till middag. Serveras med potatismos och en kall sås. Finfördela fisken i en matberedare tillsammans med mjöl, mjölk och kryddor
Små smakfulla fiskfärsbiffar som serveras med en krämig aioli och nyklippt gräslök. Mal fisken och räkorna med hjälp av en köksassistent (exempelvis KitchenAid)
Förbered kycklingen genom att krydda runt om med salt och peppar. Krydda med salt och peppar. Hacka timjan och blanda med potatis och svamp när den är klar
Hacka dem lätt med en kniv och forma dem till biffar. Det går fint att frysa färdiga fiskfärsbiffar. Lägg upp biffarna på varmt fat och garnera med citronskivor
Såsen kan även sparas och ätas senare till fiskfärsbiffar, kall fisk såsom tonfisk på burk osv. Serveras med fördel ihop med mandelpotatis och röda tomater samt en sallad med fina blad
Laxfärsbiffar med remouladesås a´la DanielaVart sugen på fiskfärsbiffar (barndomsminnen från skolan. Krydda och rör ihop "smeten", klicka sedan ut små "högar" med röra i stekpannan för dom är omöjliga att forma med händerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.