Fiskasoppa med nordiska rötter
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 100 g torsk (25 g per pers)
  • 100 g lax ( 25 g per pers)
  • flingsalt
  • 250 g räkor med skal
  • 4 havskräftor
  • havskräftor
  • av
  • BULJONG
  • 3 vitlökar
  • 100 g palsternacka
  • 100 g rotselleri
  • 0,5 purjolök persiljekvistar
  • 1 gul lök
  • 5 vitpepparkorn
  • 1 nypa timjan
  • 1 lagerblad
  • 1 msk smör
  • 1 msk smör
  • smör
  • 3 dl vitt vin
  • 1,2 dl vatten
  • 1 äggvita till att klara buljongen
  • buljong
  • skivor
  • 1 liten bit palsternacka
  • 0,25 bit purjolök
  • 1 stor persiljerot (eller två mindre)
  • 1 krossad vitlöksklyfta
  • 3 tek crème fraiche
  • 2 tunna skivor kavring i små bitar
  • 2. Koka under lock på svag värme i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.