Lägg upp fisken, slå över såsen och toppa medräkor efter tycke, kassa och smak. Själva fisken ugnsbakas bara med lite flingsaft och pressad lime på låg ugnsvärme
Lägg ner resten av räkornaoch kall fiskmed några dillkvistar emellan. Rulla ihop fiskfiléernamed skinnsidan inåt och lägg dem bredvid varandra i en traktörpanna eller liknande
Skär purjolöken ochfisken i stora bitar. Lägg i räkorna på slutet. 1 dl skalade räkor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 300 g laxfilé 3 dl Kelda® Thaisoppa 1 purjolök 1 dl skalade räkor
limeaioliOm du använder fryst fiskochräkor, så börja med att tina dem. Med grädde, vitt vin, olika sorters fiskoch grönsaker blev det till slut en riktigt njutbar soppa, som dotter och måg bjöds på till lördagslunch när de kom och hälsade på
Toppa medräkornaoch en liten dillkvist. Skär baguetten i skivor och pensla dem med olivolja. Lägg en bit omelett och sedan en klick dillpesto på varje baguetteskiva
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.