Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till ochmed de allra minsta, gillar. Här har jag valt Alaska Pollack som fisk men det går lika bra med vilken vit fisk som helst
häll i smörblandningen i bunken med jästen. Tillsätt ost, salt socker och vatten. Smält smöret i en skål i mikron, pressa i vitlök och blanda i persiljan
Garnera med hyvlad ostoch dill. Ställ huvudet i en ugnsform och gnid in det med smöret. Skölj blomkålen och skär bort den nedre delen av roten samt gröna blad
Blanda ordentligt och späd ut med grädde under omrörning. Smält smöret och rör ner philadelphiaosten. Hoki medostochräksåsRecept för 2 personer4 bitar fryst hokifilé50 g smör2 msk philadelphiaost3 dl grädde3 dl riven ost300 g räkorSalt / CitronpepparStek fisken i en stekpanna. Sjud såsen 5 minuter under omrörning, ha i den rivna ostenoch räkorna, salta och peppra efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.