Servera med rostat bröd eller painriche. Vänd ner liteolivolja och balsamvinägerisalladen. Rör ihopMini Mat, majonnäs, citronskal, sambal oelek, curry och dill
Servera den krispigafiskenmed rostad eller friteradsmåpotatis, dipp och grönsaker. Panera några fiskbitari taget till de blir gyllenbruna, lyft upp med hålslev och låt vila på hushållspaper
Rivvitkålen tunt med en osthyvel. Strimlaisbergssalladen och skär gurkan i smala stavar på längden. Lägg i en bunke och häll på vinäger, olja och kryddor
Stek i en stekpanna ingefära och salladslök och servera medsalladen. Blanda ihop och koka upp dressingeni en kastrull, häll sedan på det stekta köttet och toppa med rostade sesamfrön
Bon appétit önskas medvänliga matglada hälsningar från KatinkasKitchen. Under tiden sköljer du salladen och torkar den - en salladsslunga är ett utmärkt verktyg
Krispig fatosh sallad som har sitt ursprung ilibanon, salladen är smakrik och festlig. Salladeninnehållerfriteradlibabröd som går att köpa på Willys, Coop, Ica eller iorientaliskabutiker
Tillaga nudlarna enligtinstruktionerna på paketet. Den här kryddiga, knaprigafiskrätten kan omvända även dem som inte är så förtjusta ifisk, barnen älskade den här rätten
Mixa snabbt hasselnötskärnor, dill, salladslök och ost till ett smul. Det blev fisk under ett knaprigt hasselnötstäcke tillsammansmed ett potatis- och palsternacksmos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.