En av de mest populära rätterna där var stekt fisk med kall sås. Det hade varit gott med en citronskiva på toppen, men det hade viingen hemma så det fick jag klara mig utan denna gång
Jag har av någon anledning fyllt frysen med block av vitfisk. Och det här blev faktiskt jättegott. Stek på pannan och salta (fisk ska saltas rikligt) och peppra
Har man tillgångtill färsk, bra fiskblir det såklart ÄNNU godare. Fryst torsk är kanske inte den roligaste råvaran, men om man lagar den på det enkla sätt som vi gjorde igår så blir den toppengod - smakar "som restaurang"
Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fisken med bladspenat, rostad blomkål (för övrigtotroligt gott
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
Bred på tomatpurén på fisken. Låt det rinna av. Klicka på smöret och strö över klipptdill. Vikihoptill paket tätt och lägg i en ugnsfast form (ifall det läcker)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.