Tillfisken blev det kokta ärtor med skirat smör, det var såå gott. Lördagens middag blev torsk med parmesan täcke, receptet hittade jag hos Fröken Nilsson
lite mer. degen ska vara klibbig men interinnig). 1 dl linfrön. 5 dl vatten, fingervarmt. 1 dl sirap. 1 msk brödkryddor (anis/fänkål/kummin). Fröblandningen från dag 1
Nu är grillsäsongeni full gång och vi har ätit underbara middagar på bryggan senaste veckan. Jag inspireras fortfarande av Italienresan där jag fick flera gånger fickgrillat kött med grilladzucchini, som enda tillbehör
När man firatdagarnatvå och förnuftet säger ett och känslan ett annat. Helgen innebar många festligheter, och bland annat firadesminatvå söner och min systersons födelsedagar hemma hos min syster och svåger
Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
) Torsdag och fredag blir de tvåmiddagar jag äter hemma. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.