Fisk direkt från en vägkrog på sjuttiotalet.
Olmås Njutbar
Olmås Njutbar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 morot 1 schalottenlök
  • 5 persiljestjälkar
  • 10 vitpepparkorn
  • 2 dl vitt torrt vin
  • 2 dl vatten
  • Smör
  • 5 mandelpotatisar
  • 2 jordärtskockor (av ungefär samma storlek som potatisarna)
  • 1 klyfta vitlök
  • 2-3 dl standardmjölk
  • 2 dl fond (den som du just kokat)
  • 1 schalottenlök
  • 1 dl vitt torrt vin
  • 2 dl grädde
  • Salt
  • 3 droppar Tabasco
  • Smör
  • 10-12 gröna sparrisar
  • 1/2 skivad citron
  • 2 spättafiléer (du vet, de där som fiskhandlaren skurit till)
  • Panko (japanskt ströbröd)
  • 1 ägg Smör, jättemycket smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.