Fisk- och skaldjursbiffar med mango- och habanerosalsa
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fisk och skaldjursbiffar med rött ris och mango- och habanerosalsa – recept 4 personer (8 biffar)
  • 500 g skalade färska (kokta) räkor
  • 300 g färsk kolja eller torsk
  • 2 schalottenlökar (finhackade)
  • 2 ägg 1/2 kruka koriander
  • 1 msk finriven ingefära
  • 2 msk koncentrerad hummerfond
  • flingsalt och peppar
  • Panko (asiatiskt ströbröd)
  • 1 mango 1/3 habanero (eller mer)
  • 1 liten röd lök
  • 3 tomater 1 lime (endast den pressade juicen)
  • 1 msk honung
  • flingsalt
  • olivolja
  • ev. lite vatten
  • Rött ris (kokt enligt recept med tillägen nedan)
  • 2 msk koncentrerad fiskfond
  • 1,5 dl vitt vin
  • 1/2 gul lök (finhackad)
  • lite pressad citron
  • 1 klick smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.