Galet mycket fiskmåsar finns det. En riktigt härlig dag har vi haft i en fantastisk stad, jag gillar redan San francisco trots att jag ännu bara sett en glimt av den stora, vackra staden
Till utbakning. Blanda alla ingredienser till surdegen och låt stå på varm plats i 2 dygn. Knåda i 10 minuter för hand eller 5 minuter med elvispens degkrokar eller köksmaskin av KitchenAid-typ. Slå ner degen och låt vila i 15 minuter. Grädda mitt i ugnen i 30 minuter. Sänk värmen till 200 grader efter 5 minuter och vädra ugnen efter 15 minuter
Garnera det klassiska San Fransisco-garnityret, en apelsinskiva och ett rött cocktailbär. Blanda vodka, likör och den gula apelsinjuicen, respektive grenadine och blodapelsinjuice i två separata plastglas
Salsan räcker till fler portioner än dessa dock. Haha ja, då är du inte ensam. Det spelar ingen roll dock, för tacos är otroligt gott oavsett vilken nationalitet det har fått influenser från, eller hur
Javisst, Don Draper lär sig baka San Francisco Sourdough och finner sig själv. Ligga i soffan invirad i en filt, dricka nyponsoppa med sugrör och kolla på nån gammal säsong av Vita huset
Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
Det bästa med overnight oats eller övernattengröt är att man snabbt tar den ut kylen på morgonen och antingen äter den direkt eller tar den med sig till jobbet
Skriv en etikett med instruktioner och häng/sätt på burken. 2 dl farinsocker packas sedan ovanpå strösockret. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. 2 dl farinsocker
Det är alltså cookies in a jar - eller rättare sagt kaksmet i en burk där mottagaren endast ska tillsätta blöta ingredienser, blanda ihop och grädda i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.