Idag börjar Ankis semester och för Håkan är det sista arbetsdagen, härligtmedliteledighet. Nu önskar vi er alla en fin helg och en skön semester till alla er semesterfirare
Blanda färs och aromat och rulla till en rulle som läggs i smörpapper. Lägg i frysen. Rullen skäres halvfrusen/frusen och stekes, läggs sedan i botten på en form
Fyll en större kastrull till hälften med vatten och placera en mindre kastrull inuti den större. Är den för tjock kan du späda med mjölk eller vatten
Pressa den i en potatispress och smaka upp med äggulor, smör, olja och kryddorna. Smaka av med salt. Skala mandelpotatisen och koka i lättsaltat vatten tills den blir mjuk
Vi tänkte testa ett nytt recept, en variantmed pumpa och rödvin. Mich kom på att det blivitlitetradition att äta något fågelaktigt när vi har årsjubileum
Medlakritspulver från Ramlösa Lakritsfinns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt. En laktitsdag som denna villvivisa upp våra senaste smaksensationer
Till huvudrätt blev det Lisas sambos önskemål – Älgentrecote medHasselbackspotatis och bea”. Jag försökt hänga medi att hålla kolla på hur hon lagade och samtidigt delta idiskussionernakring matbordet
Maja fyllde år idag och vi överraskade henne med ett barnkalas och då ingår lättare mat, vi valde att servera veghamburgare där bröden och biffarna var hemmagjorda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.