Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den. Skala dem fint med en potatisskalare utan att det vita kommer med
Skiva rödlöken och låt den svetta ihop med det skivade baconet och vitlöken i en kastrull. Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…
Det var så gott och receptet fick jag med mig. En gång när vi besökte dem så bjöd de på ryggbiff. Tror jag ska testa att göra detta med kyckling någon dag
Servera ryggbiffenmed klyftpotatis, bearnaisesås och sallad. Krydda med flingsalt och svartpeppar. Du behöver4 portioner400 g ryggbiff1 röd chili, finhackad1 pressad vitlökOlivoljaSmörFlingsaltSvartpeppar16 potatisarOlivoljaFlingsaltFärsk timjanRydbergs bearnaisesåsSalladGör såhärLåt ryggbiffen vara rumstempererad. Stek ryggbiffen 2 minuter på varje sida (rosarött kött). 400 g ryggbiff
Sätt även in tomaterna med lite olivolja på, i ugnen och låt rosta tills de får lite färg. Salta och peppra ryggbiffsskivorna ordentligt och stek sedan i smör på båda sidor
Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja och servera med rostade rotfrukter. Red av med redning och koka i 3 minuter. Krydda köttet med salt och peppar och stek det i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida. 4 skiva ryggbiff
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.