Vänd fiskfiléerna i mjölblandningen och skaka av överflödigt mjöl. Fiskfiléer limone4 port700 g vit fisk1 tvättad citron½-1 tsk salt2 msk vetemjölnymald svartpeppar3 msk fint hackad bladpersiljasmör eller margarin och olivoljaTill serveringKokt eller pressad potatiscitronklyftorsockerärter eller broccoliBlanda på en stor flat tallrik rivet skal av citronen med vetemjöl, persilja, salt och peppar
Lägg fiskfiléerna platta eller dubbelvikta om du vill få plats med många i pannan – ihoprullade. Sjud upp fiskbuljong och häll den över fiskfiléerna så att den nätt och jämnt täcker fisken
Ytterligare en god middag från Linas matkasse och Vi är nöjda. Kalkonfilén var god och saftig, såsen var också god och kombination var perfekt, tycker Vi
Stek findus blandningen i smöret några minuter. Martina Ca 509 kcal/port 4 port 280 g okokt pasta 1/2 msk smör 400 g Findus bladspenat, paprika & sockerärtor 2,5 dl matlagningsgrädde 15% 3 dl kokta kikärtor Gör så här. 400 g Findus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.