Droppa övercitronsaft. Dela, kärna ur och tärna avokadon. dill. Blanda äpple med avokado och dill. Lägg upp röran i skedar och toppa med caviar och en dillvippa
Värmförsiktig upp den smaksatta grädden. Lös upp potatismjöli mjölken. Tapas stod på menyn för tjejkvälleni fredags och tillsammansfickviihop ett härligt bord med massor av läckerheter
Det var supergott och det bästa som finns är att sitta och småplocka och dippa och doppa. Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
Jag lade skinkskivornaismå högar på fatet och rev osten över och tillskillnad mot vadbildenvisar gröpte jag ur passionsfrukterna före servering, men det kan ni göra som nisjälvavill
Det är ju enkla små rätter med bara att fåtal ingredienser där varjeråvara får stå för sigsjälv. Jag har känt mig ganska förundrad en längre tidöver att det finns så dåligt utbud avvegantapas här i Stockholm
Lyckades överraska maken m hjälp av Coops Deli (som för övrigt är en ny favvo) och tillsammans m en flarra Moet så fickvi en betydligtsmarrigaremiddag än dem ursprungligt tänkta köttbullarna
Igårkväll så varElin & Rickard här på tapaskväll eller vad jag ska kalla det, viville testa lite nya saker som kokta kronärtskockor som vi åt parmesansmörtill
Smältsmöreti en teflonbottnad kastrull på medelvärme. På tapasaftonen hade jag intentionen att göra croquetas de jamon (spanska skinkkroketter) men vivariväg på dagen så jag hade helt enkelt intetid, men dagen efter gjorde jag en halv sats och de blev kanonbra
Idagblir det tapasfestival för hela slanten här i el cocina Mårtensson, vi bjuder på sex olika sorters spanska smårätter som visjälva satte i oss för ett par helger sedan
Det är ju enkla små rätter med bara att fåtal ingredienser där varjeråvara får stå för sigsjälv. Jag har känt mig ganska förundrad en längre tidöver att det finns så dåligt utbud avvegantapas här i Stockholm
Denna gång smaksattes de smågodingarna med chili, gurka och lök. Blåmusslor i en ny tapasvariant. Som vanligtinhandlades det hela på Ek’s FiskiJönköping och vari grytan inom ett par timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.