Filter-recept: Finmiddag del 2
Den Rockande Kocken
Den Rockande Kocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 4 skurna ryggbiffar av oxe (á 150 g)
  • salt
  • malen svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 4 st schalottenlökar
  • 4 klyftor vitlök
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • 2 1/2 dl rödvin
  • 4 dl vatten
  • 2 msk farinsocker
  • 1-2 tsk grovmalen svartpeppar
  • 2 msk oxfond
  • 1/2 msk rödvinsvinäger
  • 1-2 tsk maizena
  • 1/2 dl kallt vatten
  • 600 g potatis av fast sort
  • salt
  • vitpeppar
  • 50-75 g mild cheddar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.