Frasig filodegspajmed spenat och fetaost. Pajen är inspirerad av Balkans pite med spenat. Inlägget Filodegspajmed spenat och fetaost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Så här i påsktider kan det vara på sin plats med ett snabblagat vegetariskt pajrecept. Tina filodegen, lägg ut ett lager i den smorda formen och pensla med olja, lägg på ett lager filo till, pensla
Bryn i olivolja med pressad vitlök, färsk timjan, örtsalt och peppar. Ta upp de soltorkade tomaterna, bryt broccolin i mindre bitar och blanda med kycklingen
Filodegspajmed Grönkål, Cheddarost, Soyafärs & a la Bacon. Det här är en underbart frasig Filodegspaj som är mkt mer imponerande att ställa fram än just den traditionella "vanliga" pajen
450 g filodeg (ca 20 ark för 1 paj) 300 g formbar vegofärs 3 msk rapsolja 1 rödlök, stor 2 klyftor vitlök 1 msk malen spiskummin 1 tsk paprikapulver 200 g färsk spenat 150 g fetaost salt peppar 0,5 dl sesamfrön, gärna svarta och vita
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.