Filmjölksbröd
Bengtssons Baksida
Bengtssons Baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 1/2 dl filmjölk
  • 1 dl mörk sirap
  • 1 dl valnötskärnor
  • 1 dl vetekross
  • 1 dl rågkross
  • 1 dl havregryn
  • 2 1/2 dl grovt rågmjöl
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl hela linfrö
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 tsk bakpulver
  • 1 1/2 tsk bikabonat
  • 2 tsk brödkryddor
  • Havregryn
  • 1. Sätt ugnen på 200 grader
  • 2. Lägg ett bakplåtspapper i en brödform så pappret sticker ut över kanterna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.