Pajdeg. Arbeta ihop smör, florsocker, mjöl och ägg till en deg. Låt vila kallt i 30 minuter. Tryck degen ut i en form med löstagbar kant, 23 cm i diameter
Filippas rabarbermarmelad med lavendel. Filippas rabarbermarmelad med lavendel. 500 g rabarber i bitar1 ekologisk citron, saften500 g syltsocker2 msk färska lavendelblommor
Filippas rabarbermarmelad med lavendel. Filippas rabarbermarmelad med lavendel. 500 g rabarber i bitar1 ekologisk citron, saften500 g syltsocker2 msk färska lavendelblommor
Rensade i mina gömmor för några dagar sedan och hittade då lite bortglömda receptböcker, bland annat en med libanesisk mat och kakor och där hittade jag detta recept som jag bara var tvungen att prova
Rensade i mina gömmor för några dagar sedan och hittade då lite bortglömda receptböcker, bland annat en med libanesisk mat och kakor och där hittade jag detta recept som jag bara var tvungen att prova
Ugn 175º. Blanda hackade nötkärnor med kanel och strösocker i en skål. Ställ åt sidan medan smeten görs. Rör smör, farinsocker och strösocker i 5 minuter, använd gärna elvispen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.