pastasvarta oliverkikärtor, en liten burksoltorkade tomater,finstrimlade, en halv burk,fänkål,finstrimlad, (ca en halv till 2 pers)(valfri)salladsdressing
Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomater och babyspenat i Recept kommer här nedanför
Skär ner tomaterna i småbitar och ha i dem i stekpannan, krydda med salt och peppar. Den här saknade lite kryddor, men dem kanske rann ut tillsammans med äggstanningen genom pajformen, vad vet jag
Jag gjorde min tomatsås genom att använda en burk krossade tomater av hög kvalité (annars blir såsen bara vattnig) som jag kokar upp tillsammans med oregano, havssalt och lite svartpeppar
Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar. Jag använde mina egengjorda ugnsbakade tomater i fyllningen, men du kan också använda färska, halverade och lätt urkramade körsbärstomater om du hellre önskar det
Blanda ner morötter, basilika, timjan, tomatpure, mjöl och ev. Jag kände för vegetariskt, så idag blev vegetariska biffar till middag med stekt halloumi, broccoli och bladspenat
Jag började med att fräsa på mina burkchampinjoner i en olja som jag sparat från en glasburk med soltorkade tomater, jag har faktiskt även haft i färsk chili i den oljeflaskan ett tag så det dragit åt sig lite styrka
Fördela champinjonerna och zucchinin i pajskalet tillsammans medtomaterna. Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoner och zucchini, och med ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.