Frukostskål med laktosfri naturell kvarg och filmjölk, granny smith-äpple, jordgubbar, torkad mango (från THB), kiwi, superfood trio bar (från nu3), ancient my muesli och sist men verkligen inte minst - min egen mesquite peanut butter sauce. Follow 100kitchenstories
// Mix until it's creamy and lump free. Min chokladsmoothie var garnerad med ekologisk banan, ekologisk mörk choklad, cashewnötter, hasselnötter, färska dadlar och kokos-crunch
Raw vegan pepparkaksglass med pepparkakscrunch. Hur mycket jag än skulle vilja äta pepparkakor till frukost så vet jag att det inte är så hälsosamt eller hållbart, detta betyder givetvis inte att vi inte kan njua av pepparkakssmaken - för det gjorde jag i form av denna vegan och raw skålen med pepparkaksglass
Follow 100kitchenstories. instagram 100kitchenstories. Efter att ha haft en 32 timmar lång resa hem från Australien så vaknade jag upp hemma på svensk mark igår
50 g Cashewnötter Naturella. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Tärna laxen. Riv ingefäran, finhacka chilipepparn och pressa saften ur limen, blanda sen ihop alla ingredienser till laxen i en skål och låt laxen marinera 10 min
Alltså smoothie bowls har blivit min nya favvofrukost. SMOOTHIEBOWL. Det bästa är att de äts med sked. 1 banan (eller 1,5 banan så sparar du andra halvan, skivar och toppar smoothien med)
Burrito bowl med svarta bönor, salsa och guacamole. Slow-food-varianten av receptet är en gammal käpphäst i mitt kök och jag tog självklart med det i min bok ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”
//Åsa. almond milk, coconut milk, soy milk, cashew milk). I love to eat it for breakfast but I prefer to twist it up a little because by itself the chia pudding doesn’t look so lovely
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.