Här är vi uppe med tuppen även fast det är lördag och världens möjlighet att sova lite längre. -) Häromdagen sprang jag på "Extra fin creme fraiche" från Arla i matbutiken och tänkte att med den kan inget gå fel
Ta bort de grövsta stjälkarna från rucolan eller spenaten, bryt dem i lagom stora bitar, skölj i rikligt med kallt vatten, låt dem rinna av och torka på en kökshandduk
Smula sönder smöret i vetemjölet med fingrarna. GA_googleAddAttr("Tag", "rucola"). Täck gärna botten av skalet med bakplåtspapper och bakbönor så degen varken lyfter sig eller sjunker ihop vid kanterna
Koka spaghettin i en stor kastrull med saltat vatten enligt förpackningens anvisningar. Häll pastan i såsen, pressa över citronsaft, tillsätt hälften av rucolan och lite av det sparade kokvattnet (om konsistensen känns för tjock)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.