Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Och jag bara älskar´t. Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen och såklart planera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars
Då var det dags att dela med mig av nyårsaftonens efterrätt. En väldigt söt och god historia. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
Skölj och dela filéerna längs med mitten och rulla ihop dem. Salta och peppra. Strö över den skivade purjolöken och häll vinet vid sidan om fiskruladerna
Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Krydda med salt och peppar efter smak. Skala och skiva potatisen tunt på en mandolin eller med hjälp av en matberedare
Festfisk med räkor från Långkok för LCHF och Paleo Foto Mikael Eriksson. Idag får du ett av mina recept från Långkok för LCHF och Paleo, som ett litet avbrott i all julmaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.